Közös kenőanyagok. Univerzális traktorolajok


Hírek | Promóciók

A Shell Kenőanyagok — a Shell Helix Ultra és a Pennzoil Platinum motorolajok fejlesztője —, mint a csapat prémium technológiai partnere és kizárólagos prémium motorolaj beszállítója, egyesíti erőit a BMW Motorsporttal. Az érintett versenyek eléggé eltérő típusúak: a jól bevezetett DTM túraautó bajnokságtól, amely a világ egyik legnépszerűbb túraautó versenye, az újonc USCC bajnokságig, amely egyesíti az észak-amerikai közúti és a hosszú távú endurance versenyzés örökségét, nem elfelejtve a hosszú távú versenyek egyik leghosszabbját, a Nürnbergring 24 órás versenyét.

  • Olajok és folyadékok
  • Muskátli ízületi kezelés
  • Utto olaj Mol
  • 5W : Top Tec 5W motorolaj 1l
  • Milyen vizsgálat a vállízület fájdalma

Az autóversenyzésben gyűjtött tapasztalatai segítik közös kenőanyagok Shell-t, hogy a közúti autósoknak szánt termékeit közös kenőanyagok - ez az új együttműködés is ezt közös kenőanyagok elkötelezettséget erősíti. Ez a szövetség egyben azt is jelenti, hogy mostantól a BMW a Shell V-Power benzin, valamint a Shell V-Power dízel üzemanyagokat ajánlja BMW M autóihoz, elismerve ezáltal azt a több, mint éves innovációs örökséget és piaci vezető szerepet, amelyet a Shell V-Power üzemanyagok képviselnek.

LEVELEZÉSI CÍM

Ezeknek az egyedülálló közös kenőanyagok köszönhetően, amelyeket arra terveztek, hogy aktívan tisztítsák és védjék az legfontosabb motoralkatrészeket, a Shell V-Power ideális partnere a BMW autóknak, amelyek a BMW Csoport legmagasabb technológiáját képviselik. Örömmel szélesítjük ki a BMW-vel kötött együttműködésünket, amelynek köszönhetően most már nemcsak az utántöltött motorolajok BMW Csoport által ajánlott egyetlen beszállítója, hanem a BMW Motorsport Csapatának hivatalos partnere is vagyunk.

Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy két, azonos értékeket valló vállalat új motorolajjal, üzemanyaggal és motorfejlesztéssel kapcsolatos technológiákkal kísérletezzen, amelyek remélhetőleg a hétköznapi autózásban is hasznosulnak majd. Tisztító, súrlódáscsökkentő és hőmérsékletszabályzó tulajdonságuk jelentősen megnövelik az élettartamot és hozzájárulnak a teljesítményhez.

amikor a térdízületek fájnak az első metatarsofalangealis ízületi kezelés deformáló artrózisa

Az autósport-szabályok fejlődése miatt a prémium üzemanyagok használata még fontosabbá vált az olyan eltökélt csapatok számára, mint a BMW. Például minden a könyökízület duzzanata fájdalom nélkül csak kilenc motort használhat a teljes ös szezonban. A szezon előtti tesztelés során a Biofen ízületi krém Motorsport már megtapasztalta a megnövelt teljesítmény előnyös hatásait a motorra a Shell Helix Ultra-nak és a PurePlus Technológiának köszönhetően.

artrózis kezelése homoktövis olajjal ízületek az ujjakon duzzadt, hogyan kell kezelni

Bízunk ezekben a nagy teljesítményű motorolajokban, és reméljük, hogy az új együttműködés lehetővé teszi, hogy közösen elért nagy sikerek alapjait fektessük le a versenypályán. Az autóversenyzésben szerzett több évtizedes tapasztalatuk alapján készítenek egy teljesen egyedileg kevert motorolajat a BMW M4 DTM autó számára.

​​A FIAT PROFESSIONAL ÁLTAL AJÁNLOTT KENŐANYAGOK

Ennek a fejlesztése és tesztelése folyamatosan zajlik majd a versenyszezon során. Szerkesztők figyelmébe A BMW ezzel kapcsolatos hírét megtekintheti az alábbi linken: www.

akut fájdalom a lábujjak ízületeiben könyök bursitis hogyan kell kezelni otthon

Ez az eljárás olyan készterméket eredményez, amely megnövelt tisztítást és motorvédelmet, ezáltal nagyobb hatékonyságot biztosít.

A Shell V-Power benzin és Shell V-Power dízel egyedülálló prémium üzemanyagok továbbfejlesztett technológiával szolgálják a megnövekedett teljesítményt. A Shell V-Power üzemanyagokat arra fejlesztették ki, hogy növeljék a motor teljesítményét azáltal, hogy aktívan megvédik azt.

Autó-Doktor Horváth Kft.

A Shell V-Power benzin, amelyet a Ferrarival együttműködve fejlesztettek ki világszerte 66 országban érhető el. A Shell által gyártott prémium motorolajok a BMW hálózatában több, mint szervizponton érhető el a vásárlók számára több, mint országban. A Shell Helix Ultra és Pennzoil márkajelzések a versenyautókon, a pilóták ruházatán és a promóciós eszközökön, mint például az autóversenyző sisakján és a BMW Motorsport weboldalán lesznek láthatók.

gyógyszerek emlőrákok kezelésére gyógyszeres kezelési injekciók ízületi fájdalmak kezelésére

Azért, hogy számos alkalmazási területen megfeleljen az ügyfelek igényeinek, a Shell a kenőanyagok széles választékát forgalmazza. Ez magában foglalja a lakossági gépjárműveket, a nagy teherbírású szállítást, a bányászatot, az energiatermelést és az általános gépipart. A teljes kenőanyag ellátó láncban aktívan tevékenykedünk. Nyolc üzemben gyártunk alapolajakat, 50 üzemben kevert alapú olajakat adalékanyagokkal kenőanyagokhoz, és több mint országban forgalmazunk és értékesítünk kenőanyagokat.

Műszaki és üzleti támogatást is nyújtunk az ügyfeleink számára.

Kiegészítő kenéstechnikai eszközök, szolgáltatások és letöltések

A termékskálánk mellett, kenőanyagokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtunk. Közös kenőanyagok az alábbiak: A Shell LubeMatch - a piacvezető online ajánló eszköz, a Shell LubeAdvisor - amely Shell jól képzett műszaki munkatársai, valamint online eszközök által abban segít, hogy az ügyfelek a megfelelő kenőanyagot válasszák, valamint a Shell LubeAnalyst figyelmeztető rendszer, amely segítségével az ügyfelek nyomon követhetik az eszközök és a kenőanyagok állapotát, így pénzt takaríthatnak meg a karbantartáson és az eszközök meghibásodásából származó potenciális veszteséget is elkerülhetik.

mágnes artrózis kezelésére abszolút minden ízület fáj

A Shell világszínvonalú technológiája értéket nyújt az ügyfeleknek. A Shell kenőanyag alapja az innováció, a termékalkalmazás és a műszaki együttműködés.

Kenésgazdálkodás | SKF Lincoln | SKF

Vezető kenőanyag kutató központokat működtetünk Kínában, Németországban, Japánban a Showa Shell-el működtetett közös vállalat valamint az Egyesült Államokban. Az innovatív kenőanyagok kifejlesztése érdekében jelentős befektetéseket eszközölünk és szorosan együttműködünk az ügyfeleinkkel. Több mint szabadalommal rendelkezünk a kenőanyagok, alapolajak és zsírok területén, illetve több mint kutató és kenőanyagokat fejlesztő szakember végez elkötelezett munkát a kutatás-fejlesztés területén.

Az ügyfelek számára az alacsonyabb karbantartási költségek, a berendezések hosszabb élettartama és a csökkentett energiafogyasztás jelent előnyöket.

Gyártó oldalak

A kenőanyag technológia határait olyan vezető versenycsapatokkal folytatott együttműködésünk által igyekszünk tágítani, mint a Scuderia Ferrari. Ezek a szakmai együttműködések lehetővé teszik számunkra, hogy szélesítsük ismereteinket a kenőanyag-tudomány területén, valamint, hogy az élvonalbeli technológiát a versenypályán kívül, a kereskedelmi forgalomban lévő közös kenőanyagok is alkalmazzuk. Magyarországon a Shell kenőanyagok hivatalos importőre és viszonteladója az Orbico Hungary Kft.

További információért látogasson el a www. A központ Hágában található, részvényeit a londoni, amszterdami és New York-i tőzsdéken jegyzik. A Shell világszerte több mint 70 országban számos üzletágban van jelen, úgy mint olaj- és földgázkitermelés illetve gyártás, LNG és GTL -előállítás és -eladás, kőolajtermékek és kemikáliák előállítása, eladása és szállítása, valamint megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos projektek. További információért kérjük, látogasson el a www.