Csípőbetegséget hívnak


Itt nem húzza a Bergendy, max csak én a burgundit Hidd el, csípőbetegséget hívnak a cigimről, ha megcsinálom a full rumlit Az országban az a gáz, hogy már úgy ki van szolgálva Ha lóvét kérsz a reppért, hívnak mást.

a térdízület kezelésének gennyes szinovitise

Alás szolgája Én egy tizesér' elvihetem a pultoslányt, ha tetszik De nem tudok úgy fizetni, ha a zsebemet kimetszik A spanjaid. Respektálom mind a hármat Ez kemény menet lesz.

a könyökízület deformáló artrózisának jelei

Kik még nem utálnak, fognak Csak a számat figyeld, mert csalok. Míg a suttyók napot lopnak Én egyedül rázom fel a népet a színpadon állva Te meg a csiribiri csapatoddal mehetsz a picsába Pakolj és húzz el, mer' én olyan szemét leszek Hogy a csípőbeteg anyádból minden protkót kiveszek Ez reppszakma te balfasz, én nem simogatni foglak Kik velem vannak, túlélik. Akik ellenem, beszopnak Hidd el, úgy is padlót fognak.

1 metatarsofalangeális ízület artrózisa 2 fokos kezelés

Nyírnak a zsiványok De kiben ott a vér, az kaszáért nyúl, mint a cigányok Ez faszt egyenesít itt, hogy a prosztón döfi át is Míg a sitten van, a pulyák költik át a krónikát A fater kemény volt, de keményen beszopta Mert míg bontotta az arcokat, a szesz meg őt bontotta Az élet megrontotta, nem azt kapta, amit remélt De a bosszú itt él bennem Szemet szemért. Én már lemondtam arról, hogy megbékéljek veled Csak az üzenetet hallgasd: Tudom, honnan jött a neved! Ezt csak az érti, ki ismer.

The Steve ft. Siska-Vérreback2

Aki nem -hidd el- megismer De bármit is mondjanak, az Isten bottal is ver Mikor a csóróságban éltem, te ezüstkanállal ettél Míg az én nyálam csak csorgott, te a fajtámon nevettél De most változik a helyzet.

Siska pokolban csípőbetegséget hívnak Onnan szórom rád az átkom, ahol az igazság leledzett Téged sem hagylak ki, te kanból kikúrt rajdog A gyász lepje el szíved!

Ereidben legyen vérrög Picsádba rajzszög, ha már a faszt úgy sem bírja Mert ki nem áll az oldalamon, azt Siska mind kinyírja Refrén: x3.

térdízület ízületi gyulladása hogyan lehet ezt megtudni