Csattanó térdfájdalom. Combizom szakadás kezelése lökéshullám terápiával


Térdkalács feletti fájdalom Legfrissebb cikkek a témában A derékfájás lehetséges okai Csontkinövést okozhat a túlzásba vitt mobilozás A Tarlov-ciszta Csontkovácsolás - Súlyos árat fizethetünk a rossz választásért A derékfájás lumbágó - Hogyan előzheti meg és mit tehet ellene?

Csípő, derék, térdfájdalom kezelése

Focizás közben, erősen megrúgták a bal térdem egy héttel ezelőtt. Könnyen hallható csattanás kísérte az esetet.

csattanó térdfájdalom

Azt követő napban alig bírtam ráállni. Még most több mint 1 héttel utána is csak sántítva, lassan tudok haladni.

csattanó térdfájdalom

A térdem felett picivel és a bal oldalán bedagadt és zöldre színeződött. Ha lépcsőzöm, utána a combom alul és a térdem teteje remeg és fáj. Ha ülés vagy fekvés után felállok pár másodperc múlva nagyon erős fájdalmat érzek az említett helyeken és meg kell állnom és várnom félpercet amíg elmúlik.

Achilles fájdalom Létrehozva: Két általános betegsége az Achilles-íngyulladás és az ínszalagszakadás.

Az orvos egy röntgen után azt mondta hogy zúzódás és kenegessem gyulladáscsökkentővel, fáslizzam, borogassam Köszönöm a segítségét.

Csattanó térdfájdalom Gergely válasza a térd sérülés témában Tisztelt Csattanó térdfájdalom Bár a sérülést és panaszait pontosan leírta, kérdést ezzel kapcsolatban nem tett fel.

csattanó térdfájdalom

A véleményem az esettel kapcsolatban -amennyiben erre kíváncsi- hogy ilyen esetben felmerül a csontos sérülésen kívül a térd feszítő nyújtó apparátusának sérülése is, ami nem csontos hanem lágyrész eltérés. Ezt a röntgen nem, -vagy csak indirekt módon- mutatja ki.

csattanó térdfájdalom

A panaszokra a precíz ortopédiai-traumatológiai vizsgálat találhat magyarázatot, illetve lágyrész-sérülés gyanúja esetén pedig az ultrahang vizsgálat is szóba jön. A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

Hogyan történik a fizikális vizsgálat? Szakemberek megvizsgálják vannak-e  zúzódások, duzzanat vagy érzékenység a vádli területén Ha az Achilles-ín teljes szakadása megtörténik, a szakember képest kitapintani az ín belsejében lévő szakadást vagy rést A boka mozgástartománya nagyon lecsökken. A beteg nehezen tudja mozgatni a bokáját és a lábát.