+36 30 3071 469
ferfikezi.abony@gmail.com

Bemutatkozás

Abonyi Kézilabda Club Bemutatkozó

Az Abonyi Kézilabda Club 1988 óta működik női és férfi szakosztállyal. Az elmúlt 30 év alatt szinte minden lépcsőfokot és osztályt megjárták csapataink. A Club létszáma és versenyeztetett csapataink létszáma folyamatosan növekszik. Jelenleg 6 utánpótlás és 3 felnőtt csapattal képviseltetjük magunkat a nemzeti kézilabda életben.

Női szakág: U11, U14, III. oszt. serdülő, megyei felnőtt

Férfi szakág: U12, III. oszt serdülő, III. oszt. ifjúsági, megyei felnőtt, NB II felnőtt

Clubunk utánpótlásképzésre egyre nagyobb hangsúlyt fektet és a helyi oktatási intézményekkel történő szoros együttműködés eredményeképp is bázisunk évről-évre bővül. Edzői stábunk mindent elkövet azért, hogy megfelelő szakmai munkával a gyerekek megszeressék és elsajátítsák ennek a szép ám de kemény sportnak minden szépségét.

Székhelyünk a Varga Istvánról elnevezett Városi Sportcsarnokunkban van. Itt zajlik edzéseink legnagyobb része, illetve itt játsszuk hazai mérkőzéseinket széleskörű hazai publikum előtt.

Kellő támogatás, szponzoráció, közös gondolkodás és együttműködés nélkül a fejlődésünk korlátozott, de az Elnökség elszánt és alázatos munkával igyekszik gondoskodni a sportág további népszerűsítéséről, a jó színvonalú utánpótlás nevelő munkáról.