„Már a levegőben volt a győzelem lehetősége”

Hétközi mérkőzést játszottak lányaink hétfőn Gárdonyban.
A két ellenfél, a szomszédos helyeken tanyázik a bajnoki tabellán. Ezért egy győzelem mind a két csapat számára lépéselőnyt biztosíthatott a felzárkózásban és a másikkal szemben is.
Jól kezdték a mérkőzést a mieink, hiszen alig néhány perc alatt 3, majd a félidő közepére már gólos 6 előny birtokába kerültek. Az abonyi lányokat folyamatosan forgatta az edzőjük, akik gólokkal és jó védekezéssel hálálták meg a bizalmat és a lehetőségeket. Kapaszkodott a hazai csapat, de nem tudták feltörni a szívósan védekező vendég lányok védelmi vonalát. (Félidőben: 8:13)
A második félidőben továbbra is forogtak az abonyi lányok a cserepad és a pálya állomásai között. Bár sok technikai hibát vétettek, a sok csere miatt mindenki friss tudott maradni! Ellenben a fáradó gárdonyiakkal szemben, akik egyre inkább lemaradtak.
Végeredmény:
Gárdony-Pázmánd – Abonyi KC. 19 : 30

Nagy Ferenc edző: A vasárnapi Euronovex elleni mérkőzés első félideje után, már nagyon a levegőben volt a siker lehetősége. Fontos mérkőzések előtt állunk az őszi fordulók végéhez érve, ezért ez a magabiztos győzelem fontos állomása a közös munkáknak!

Hajrá Lányok!
Hajrá Abonyi KC.!