Múlt hétvége folyamán annak ellenére, hogy elég egyértelmű  és súlyos vereséget szenvedtek csapataink, nem várt vereségek születettek Üllőn. Mindkét mérkőzésen a hazai csapat egyértelmű fölénybe volt. Ifjúsági csapatunk idén is dobogós helyezésért küzd, mely megszerzéséhez fontos mérkőzés volt az Üllő elleni. Sajnos nem a vártaknak megfelelően alakult a mérkőzés és már az első félidőben nagy hátrányban voltunk. A második játékrészt ugyan megnyertük, de az első félidei nagy hátrányt nem lehetett ledolgozni. Ezzel a győzelemmel az Üllő csapata lett a 2., mi pedig lecsúsztunk az 5. helyre.

III. oszt. serdülő G. csop. 8. ford.    Üllői VKSK – Abonyi KC       38:28 (20:9)

Vasárnap a jelenleg 7. helyen álló Vecsés csapatát fogadjuk. Mindenképp a győzelem a cél, hogy versenyben maradjunk az éremért!

 

 

Felnőtt csapatunk újfent vereséget szenvedett Üllő ellen. A sorozatos vereség megviseli a csapatot, de így is nagy az összetartás és együtt szeretnének bizonyítani, kimászni a gödörből. A szezon elején tudtuk, hogy nehéz dolga lesz Dengi Zoltán csapatának, hiszen szinte egy új csapatot kellett összeraknia. Jó képességű, fiatal játékosokból áll a keret, azonban maga a csapatjáték nem azt mutatja ami tudnak, ami elvárható.

NB. II. dél 8. ford. Üllői VKSK – Abony KC 33:22 (17:9)

3 fordulóval a szezon vége előtt kissé elkeserítő a táblázatra nézni. Két hazai és egy vendégszereplés következik, melyekből az utolsó két mérkőzést minden áron meg kell nyerni, úgy hogy a közvetlen előttünk álló két csapattal kell játszanunk (TFSE 2 pont, PLER-BP 3 pont).

 

A soron következő nehéz feladat hazai pályán lesz a 4. helyen álló, rutinos sorral rendelkező Százhalombattai KE ellen. Vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésen reméljük, hogy egy felvértezett, elszánt csapatot láthatunk az abonyi parkettán.

 

 

Várjuk szeretettel a kézilabdabarátokat, szurkolókat!

Hajrá Abony!