Az U13 -as fiú csapatunk hazai környezetben játszott, hiszen Clubunk rendezte meg a soron következő területi fordulót.

Első mérkőzésüket a Törökszentmiklósi KE csapata ellen játszották. Az első félidőben remekül tartották magukat a fiúk és igen szoros eredménnyel vonultak szünetre. Sajnos a második félidőben már nem volt meg a megfelelő koncentráció és jóval több volt a hiba, amit ellenfelünk ki is használt! Így a végeredmény tekintetében nem volt kérdés a Miklós győzelme. Ennek ellenére dicséret illeti a fiúkat, hiszen nem adták fel egy percre sem, de ez most ennyire volt elég!
Végeredmény:

Abony KC-Törökszentmiklós KE 14-22

A második mérkőzésen, a Tiszakécske csapatával léptünk pályára. Ezen a meccsen a fiúk is érezték, hogy van keresni valójuk! Ennek tudatában kezdték a mérkőzést! Szebbnél szebb akciókat vezettek, látványos gólokat lőttek! Erre a mérkőzésre a kapus teljesítményük is sokat javult! Végig kézben tudtuk tartani a mérkőzést. A második félidő közepén viszont egy kisebb hullámvölgybe szaladtak bele a fiúk, ami majdnem megbosszulta magát! Egy igen izgalmas végjáték alakult ki, de most Fortuna is velünk volt, természetesen nem elvéve a fiúktól az érdemet! Remekül küzdöttek, igazi csapat munka volt, így a két pontot megérdemelten kapták meg.
Sajnos történt egy súlyosabb sérülés is Enyedi Alex-el, akinek egy szerencsétlen esés közben felrepedt az álla! Ő nem tudta folytatni a játékot, mert ellátásra szorult.
Ezúton kíván a csapat és a vezetőség összes tagja mielőbbi gyógyulást és visszatérést neki!!!
Végeredmény:
Abonyi KC-Tiszakécske 15-14

Nagy Attila edző: Teljesen más képet mutatott a két mérkőzés! Már az elsőn is sok szép megoldás volt, bár egy-két játékosunk önbizalmával van még baj, mert sokkal ügyesebbek, mint amit mutattak. De azt gondolom, hogy azért ezeket meccsről meccsre le fogják vetkőzni. A második mérkőzésen már sokkal bátrabban és tudatosabban játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Igazi őszhajszál növelő mérkőzés volt!
Gratulálok a csapatnak! Dolgozunk tovább, mert ebben a gárdában nagyon sok jó év van még!

A csapat egy remek hangulatú közös pizzázással zárta a napot!

(Fotók: Luca Molnár és Abonyi KC.)