Felnőtt és ifjúsági csapatunk vasárnapi játéknapon a 7. fordulóban Tökölre utazik!
A tököli felnőtt alakulat, eddig brillírozik a bajnokságban, hiszen 5 győzelem mellett 1 vereséget szereztek és a Pénzügyőr, Csepel csapatokkal pontazonossággal állnak a tabella élén.Ezzel szemben csapatunk a lista másik végéről várja a mérkőzést.
Tököli fiatalok eddig 50-50%-os mérleget produkáltak és a középmezőnyben menetelnek.Ifjúsági csapatunk 3 győzelemmel és 3 döntetlen eredménnyel a Gyömrő, KIKI és Üllő mögött a 4. helyen áll. (ami tekinthető 2. helynek is pontazonosság miatt).
 
A hétvégi mérkőzések az eddigieknél fontosabbak lesznek!Felnőtteknél ha átszakad az a bizonyos gát és nyerni tudnak, feljebb kapaszkodhatnak ami biztosan sokat lendít majd Dengi Zoltán csapatán. Ifisták pedig egy győztes mérkőzéssel a dobogós helyet biztosíthatják be.
 
U13-as fiú csapatunk szombaton hazai pályán mutathatja meg mennyit is fejlődtek az elmúlt időszakban.Ellenfelünk ezúttal a Törökszentmiklósi KE és a Tiszakécske VSE lesz.
Eddig két fordulón, azaz négy mérkőzésen vannak túl legifjabb játékosaink. Nyerni ugyan még nem sikerült, de a hétvége egy remek alkalom lehet, hogy először érezzék meg a győzelem ízét!
V árunk mindenkit szeretettel 9 órától a Varga István Városi Sportcsarnokban!
 
Hajrá Abony!