Leány ifi csapatunk háza tájáról jó hírekkel szolgálhatunk: sikerült megegyeznünk Nagy Ferenc edzővel, hogy a továbbiakban az ő keze alatt fejlődjenek tovább a játékosaink egyénileg és csapat szinten is.
Ferenc évek óta a Lajosmizse UKC csapatainál tevékenykedik, legfőképpen a női vonalon. A gyermekbajnokságtól az NBII felnőtt szintig foglalkozik az ottani játékosokkal. Személyes beszélgetéseink során nagyon egy hullámhosszon mozogtak a gondolataink a csapattal, a jövő építésével kapcsolatban. Hiszünk abban, hogy fejlődésben és sikerekben gazdag időszak előtt állunk!

Múlt vasárnap a lányok ahhoz az Érdhez látogatott, aki jelenleg a tabella harmadik helyét foglalja el. Erre a mérkőzésre Tóth Renáta és Nagy Ferenc kísérte el a csapatot. A vártnál sokkal jobban sikerült a mérkőzés, hiszen sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az edzőpáros olyan taktikai elemeket húzott meg, ami nem igazán ízlett az érdi csapatnak. Végig fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a lányok. Ennek köszönhetően remek mérkőzés alakult ki. A lányok mindkét félidő utolsó 5 percére fáradtak el, ezért romlott a koncentráció. Azt a csapatot sikerült 25 lőtt gólon tartani a saját pályáján, aki eddig 35-40-et is dobott az ellenfeleinek!

Érd – Abonyi KC 25-17

Ezúton is köszönjük Tóth Renátának, Bárány Norbertnek és Gulyás Péternek, hogy ez idáig az ifi csapatunk felkészítésében, meccsen való irányításában segítettek.