U14-es lányaink Törökszentmiklóson szerepeltek a soron következő fordulóban.
Első mérkőzésüket a Túrkeve csapatával játszották, ahol az első félidő igen döcögősre sikeredett. Ez a félidő eredményéből is látszott: csak egy góllal vezettünk. A második félidőben azonban sikerült rendezni a sorokat és magabiztosan játszani, aminek meg lett az eredménye. A mérkőzést magabiztosan nyerték meg a lányaink.
A második mérkőzést a jelenleg listavezető Gyomaendrődi NKSE ellen játszottuk. Sajnos, itt csak az első félidőben tudtunk partnerek lenni. A második játékrészben már több volt a hiba, amit az ellenfél ki is használt és magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Túrkevei VSE – Abonyi KC 10-20
Abonyi KC – Gyomaendrődi NKSE 15-27

Leány Serdülő csapatunk, hazai pályán fogadta a Dunaújvárosi AC korosztályos együttesét. Megbízott edzőként Nagy Attila irányította a csapatot, Gulyás Péter távollétében. Ez azonban nem okozott gondot a lányoknak. Teljes koncentráltsággal és akarattal vágtak neki a mérkőzésnek. Szebbnél szebb támadásokat vezettek a lányok és a védekezés is remekül működött. Nagyon sokat segített a jó kapus teljesítmény is! A mérkőzés végéig fegyelmezetten és taktikusan játszottunk.
Remek hangulatú mérkőzésen tartottunk itthon a két pontot.

Abonyi KC – Dunaújvárosi AC 23-17

Nagy Attila edző: Kicsit furcsa volt számomra egy női csapatot irányítani. De meg kell hogy mondjam, nagyon kellemes csalódás volt. A lányok végig koncentráltan tették a dolgukat és ami egy edző számára fontos, betartották azokat a taktikai utasításokat, amit kértem tőlük mind védekezésben mind támadásban. Gratulálok a lányoknak!