Az elmúlt fordulóban a Pénzügyőr SE csapatát fogadtuk, akik első mérkőzésükön Dunaújváros ellen maradtak alul. Bizakodtunk a pontszerzésben, de sajnos rossz előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek, már ami a kapus posztot érinti. Igyekeztünk mindezeket félre tenni és pontot, pontokat itthon tartani.

A mérkőzést jól kezdtük, de a vendégcsapat negyed óra játék után jobban dominált és pár gólos előnyt is szereztek. A félidő végére kicsit megráztuk magunkat, de leginkább egyéni megoldásoknak köszönhetően átvettük a vezetést (15:14). A második félidőben ez eddigieknél hullámzóbb játékot produkáltunk. A félidő feléig nehezen ment a gólszerzés, védekezésünk is eléggé szellős volt. Hátrányukat folyton ledolgozta a Pénzügyőr és volt, hogy 6 gólos előnyük is volt. Utolsó 5 percben jött egy olyan lendület, aminek köszönhetően felzárkóztunk (30:33), de ez már kevés idő volt a pontszerzésre. Végén pedig a Pénzügyőr csapata örülhetett a győzelemnek.

Abonyi KC – Pénzügyőr SE

31:33 (15:14)

játékosok: Almási L., Csapi B.(2), Gulyás Zs., Harkai B. (4), Herczeg P. (1), Imregi F. (8), Ledacs-Kis R. (3), Ollári Sz., Peszeki N. (3), Szilágyi J. (2), Szuhányi Z. (4),  Tóth Z., Újhelyi T., Vígh J. (2)

Hétméteres:4-3; 4-4

Felnőtt mérkőzés galéria

« 1 A 2 »

Ifjúsági csapatunk egy győzelemmel már a zsebében vágott neki az első hazai mérkőzésnek. Remek játékot produkáltunk és erődemonstrációt is mutattunk ezzel. Az első félidő elején még ez ugyan nem látszódott, de megmutatkozott a csapatszellem, az elszántság. Félidő végére nem fáradtunk el és helyzeteinket gólra tudtuk váltani. 6 gólos előnnyel fordultunk a második félidőre. Szünet után is meccsben maradtunk és tudtuk folytatni a játékunkat. 3 gólnál közelebb nem engedtük a Pénzügyőrt, ami a végéig ki is tartott és megszereztük a második győzelmünk.

Abonyi KC – Pénzügyőr SE

34:31 (17:11)

Játékosok: Balog M., Benyus M.(1), Ferenczi I., Földi T., Hegedűs G., Kelemen P., Komáromi M., Ollári Sz. (9), Seres B. (3),  Seres T.(4), Sulyok I., Szűcs B. (7),  Vágó B. (10),
Kapus: Varga Z.

Hétméteres:4-3; 3-3

Ifjúsági mérkőzés galéria

« 1 A 2 »

Következő mérkőzéseinket a Dabas otthonában játsszuk!

Hajrá Abony!

Képek: Székely Szilárd