Elmúlt hétvégi fordulókra Dabason került sor. Nagyon jó hangulatban és rettentően bizakodva utaztak el a fiúk,már indulások érezhető volt,hogy a csapatban van motiváció és energia.

Ez már az első mérkőzésen megmutatkozott ahol igen gyorsan a maguk javára fordították a fiúk a mérkőzést. Nem is vettek vissza és 9-3-as félidei vezetés után mondhatni még nagyobb fokozatra kapcsoltak és magabiztosan nyertek 27-7 arányban a Gyáli BKSE csapata ellen.

Második mérkőzésüket a Csömöri SSZN KFT csapata ellen játszották a fiúk. Gyakorlatilag mintha az első mérkőzést lekopírozták volna. Az első perctől magukhoz ragadták a vezetést és meggyőzően, magabiztosan tudtak játszani és érvényesíteni az akaratukat.14-9-es félidő után 33-10 arányban nyerték meg a mérkőzést.

Csapat: Baranyai Levente, Berkó Barnabás, Dénes Bertalan, Dudás Dániel, Enyedi Alex, Farkas Botond,  Fekete Richárd, Juhász László, Kovács Kristóf,  Lőrinczy Zsombor, Szarvák Tibor, Tóth Roland

Bízunk ezekben a gyerekekben és mindenkitől elsősorban a biztatás kell, hiszen mindenki azért dolgozik, hogy ezek a gyerekek napról napra, hétről hétre fejlődjenek. Ez a két győzelem is bizonyította, hogy az érdemi munka kezd beérni.

Gratulál a vezetőség!