Az elmúlt hétvégén érvényesültek a papírformák.

Serdülő csapatunk sajnos csak asszisztálni tudott a a listavezető Pénzügyőr SE egyértelmű győzelméhez. Ezúttal nem tudtuk felvenni a versenyt egy képzettebb erősebb csapat ellen.

Ifjúsági csapatunk, mondhatni hozta a kötelező győzelmet.A képzeletbeli dobogó alsó fokán lévő ellenfelétől magabiztos győzelemmel hozta haza a 2 pontot.

Felnőtt csapatunk pontok reményében utazott a Pénzügyőr otthonába. Egy első félidei előnyt adva a hazaiaknak, sajnos nem sikerült a pontszerzés. A második félidőben nyújtott remek teljesítményt, sajnos téves játékvezetői  ítéletek visszavetették, mind e mellett több meghatározó játékosunk is sérülést szenvedett a mérkőzésen, illetve a megelőző napokban. Egyenlíteni ugyan sikerült a hajrában, de a vezetést nem tudtuk átvenni és végül otthon tartotta a pontokat a Pénzügyőr.

Szolnok megyében is rendeztek fordulót, ezúttal Martfűn.  Az első Tiszaföldvár elleni mérkőzést csapatunk kötelezően hozta. A második Karcag elleni mérkőzésen is volt esélyünk, de második mérkőzés révén nem volt elég tartalék és erő a csapatban már. Teljes 50 percen keresztül próbált csapatunk felzárkózni. A második félidei döntetlen eredmény nem volt elég, a első félidőben lévő 6 gólos hátránnyal szemben.

🏆 III. osztályú serdülő déli csoport 13.ford.
Pénzügyőr SE – Abonyi KC
31:13 (14:8)

🏆 III. oztályú ifjúsági déli csoport 13. ford.
✔️Pénzügyőr SE – Abonyi KC
29:33 (17:17)

🏆 NB.II felnőtt déli csoport 14.ford.
Pénzügyőr SE – Abonyi KC
28:25 (16:10)

🏆Szolnok megyei bajnokság 13-14.ford.
✔️Tiszaföldvári KK – Abonyi KC II.
21:25 (8:10)

Karcagi SE – Abonyi KC
31:25 (16:10)

Ezen a hétvégén hazai mérkőzések várnak csapatainkra. Tököl látogat el hozzánk és bízunk benne, hogy pont nélkül utaznak haza!

Találkozunk mindenkivel szombaton a szokott időben!

Hajrá Abony!