U12-es fiú csapatunk is elkezdte a bajnokságot .A fiúknál is ugyanúgy, mint a lányok esetében ez volt az első igazán komoly megmérettetés Sajnos első fordulóban az igazán jó erőből álló Dabas csapatával találkoztak a fiúk. Mind két mérkőzésen vereséget szenvedtek fiataljaink,de az akarat és az elszántság meg volt mindenkiben.
Nagy Attila edző: Sok mindenen javítanunk kell még,legfőképpen ,hogy rendszerben játszanak,valamint fegyelmezettebben. Nem lehet maradéktalanul felmérni pont egy Dabas ellen hol tart a mi csapatunk. Lehetőségeinkhez képest megteszünk mindent,hogy meccsről meccsre jobb és szebb játékot mutassanak a fiúk. Biztos vagyok abban,hogy ez a csapat fog még nagyon sok örömet szerezni a szülőknek.

Abonyi KC – Dabasi KC VSE 9-37
Dabasi KC VSE – Abonyi KC 30-7

További utánpótlás eredményeink:
U11-es lány
Abonyi KC – Aranyszarvas SE 13-9
Abonyi KC – Kóka KSK 6-16

U14-es lány
Inárcs-Örkény KC – Abonyi KC 24-12
Abonyi KC – Gyáli BKSE 17-9

Az Abonyi Kézilabda Club vezetősége nevében szeretnénk gratulálni minden egyes csapatunknak. Nagyon jól tudjuk, hogy mindenkinek ez volt az első igazán komoly fellépése a kézilabda színterén. Sokan azt gondolják, hogy mennyire fontos, hogy milyen eredményt érnek el ezek a gyerekek és rájuk rakják már most a terhet.
Mi nem ezt tesszük! Mi szeretnénk sok és jó kézilabdást nevelni a kis műhelyünkbe és megszerettetni velük ezt remek és népszerű sportot.
Köszönet a szülőknek is akik ellátogattak a mérkőzésre és biztatták a fiatalokat,valamint nem utolsó sorban köszönet a sok remek fotóért.

Hajrá Abonyi KC